Kerti tó kezelése, kerti tó vegyszeres tisztítása

Terra Pond, Algo Fin 

Algagátló folyadék kerti és mesterséges tavakhoz. 0.5 Kg

9.990 Ft

(házhozszállítással)

Kerti tavak tisztítása

Algaképződést gátló szer (folyadék) mesterséges tavakhoz és kerti tóhoz


Felhasználás:
Halakra és növényekre teljesen veszélytelen, kerti és mesterséges tavakhoz használható algaölő, algagátló szer


Adagolás:
A termék adagolása a kupak segítségével vagy mérő pohárral történhet. Tegyen 50 ml ALGO-FIN-t 1000 liter vízhez . Hatása 24 órán belül látványossá válik.

uszoda vegyszer elérhetőség akciósTisztató MC-AL 

Kerti tó tisztító granulátum 1Kg

4.990 Ft

29.990 Ft / 10 Kg   Akció!!!

(házhozszállítással)

Kerti tó tisztító vegyszer

Felhasználás:

A tavak kezelésére használatos TISZTATÓ MC-AL-t megelőző jelleggel ajánljuk. Kis méretű lebegő anyagok kezelésére használjuk, közvetlenül a vízbe adagolva. Nem ajánlott felszíni nyálkásodás esetében semmiképp, illetve növények és gyomok mennyiségének szabályozására sem, valamint pangó medencékhez azaz állóvizes tavakhoz. A TISZTATÓ MC-AL készítmény egymás hatását erősítő, gondosan  természetes összetevőkből összeválogatott és adaptált mikroorganizmusok keveréke.
Használata segít víztömegek – például természetes tavak, horgásztavak, mesterséges és kerti tavak stb., valamint egyéb lassan mozgó vízcsatornák – tisztaságának és átlátszóságának fenntartásában.
A TISZTATÓ MC-AL természetes mikrobákból, természetes pelyhesítő segédanyagokból és zeolitból készül mesterséges, természetes és kerti tavak karbantartásához.
A TISZTATÓ MC-AL aerob és fakultatív anaerob mikroorganizmusok kombinációját tartalmazza, amelyeket a természetből válogattak össze azon képességük alapján, hogy a használt vizek tisztaságát és áttetszőségét hosszan fenn tudják tartani, valamint azonnal le tudják ülepíteni a lebegő anyagokat a lassan mozgó, akár sekély víztömegekben is.

Adagolás:

Induló adag: 30 g/ 1 m3,
fenntartó adag hetente egyszer: 15 g/ 1 m3

A termék tulajdonságai:
Megjelenés: világos bézs, szemcsés por
Eltarthatóság: 1 év
Csomagolás: 1 vagy10 kg műanyag dobozban

Ne tegye ki fagy hatásnak soha!

uszoda vegyszer elérhetőség akciós